Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Horúca biela čokoláda

Potřebné přísady:
  • 3 PL čerstvý postrúhaný zázvor
  • 40 g kryštálový cukor
  • 30 ml voda
  • 1 liter mlieko
  • 60 g čokoláda biela
  • podľa chuti škorica mletá
Postup přípravy:
  1. Do hrnca si dáme postrúhany zázvor,cukor a vodu varíme 5 minút.
  2. Potom pridáme mlieko,polámanu čokoládu,miešame kým sa čokoláda nerozpustí,nesmie to zovrieť.
  3. Precedíme cez sítko do nahriatých pohárov.Posypeme škoricou, Podávame. horúce. Nazdravie!
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Nadýchané lívance od Markétky

Nadýchané lívance od Markétky

Obrázek Jak správně zamrazit houby a proč

Jak správně zamrazit houby a proč

Obrázek Smrkové výhonky naložené v medu s citrónem

Smrkové výhonky naložené v medu s citrónem

TOPlist