Korpus na vnitřní srdíčko:
- 185 g změklého másla
- 155 g krupicového cukru
- 2 vejce
- 150 g polohrubé mouky
- 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva
- 2 lžíce kakaa
- 1/4 lžičky jedlé sody
- 1,25 podmáslí
- 1 a 1/2 - 2 lžíce
- gelové červené potravinářské barvy
Cheesecake :
- 200 g čokoládových sušenek
- 80 g rozpuštěného másla,
- 2 lžíce horké vody
- 1 lžíce práškové želatiny
- 500 g krémového sýra - já použila
- mascarpone - ale může být např Philadelphia nebo Lučina
- 2,5 dl smetany
- ke šlehání
- 150 g bílé čokolády
- 150 g krupicového cukru (pokud máte rádi méně sladké,
- tak trochu cukru uberte
- bílá čokoláda je dost sladká
- takže krém dost osladí)
Poleva :
- 200 g tmavé čokolády (nejlépe čokolády na vaření)
- 1,25dl smetany ke šlehání
Na ozdobení :