Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Recept - Jablková buchta

Potřebné přísady:
  • 1 hrnek cukru
  • 2-3 jabka
  • 1 hrnek mléka
  • 2 1/2 polohrubé mouky
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 kypřící prášek
  • 1 pudingový prášek (jakýkoliv)
  • 1 vajco
Postup přípravy:
  1. Olopaná a zbavená jádřince jablka nastrouháme na hrubo, přidáme mouku, cukr, kypřící prášek, olej a vejce a  vypracujeme těsto.
  2. Na plech si dáme pečící papír a nalejeme na něj těsto.
  3. Plech dáme do trouby, kterou jsme si předehřály na 180°C a pečeme cca 30 minut.
  4. (foto je ilustrační)
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Míša řezy - odlehčená verze

Míša řezy - odlehčená verze

Obrázek Křehký bramborový závin s mákem

Křehký bramborový závin s mákem

Obrázek Banánový chlebíček s arašídovým máslem

Banánový chlebíček s arašídovým máslem

Obrázek Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

TOPlist