Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Broskvová hrníčková buchta

Potřebné přísady:
  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy:
  1. Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
  3. Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čokoládový fondant s višňovou omáčkou

Čokoládový fondant s višňovou omáčkou

Obrázek Maďarský tradiční  mléčný bochník se sušeným ovocem

Maďarský tradiční mléčný bochník se sušeným ovocem

Obrázek Rychlé kynuté (nejen) kokosové věnečky

Rychlé kynuté (nejen) kokosové věnečky

Obrázek Jablkový závin zo škvarkového cesta

Jablkový závin zo škvarkového cesta

Obrázek Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Obrázek Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

TOPlist