Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Broskvová hrníčková buchta

Potřebné přísady:
  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy:
  1. Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
  3. Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Dort Staveniště - parádní dort pro kluka

Dort Staveniště - parádní dort pro kluka

Obrázek Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Obrázek Bublanina z palačinkového těsta

Bublanina z palačinkového těsta

Obrázek Jablkový závin zo škvarkového cesta

Jablkový závin zo škvarkového cesta

Obrázek Koláčky z převalovaného  plundrového těsta

Koláčky z převalovaného plundrového těsta

Obrázek Čokoládový dort bez mouky jako peříčko

Čokoládový dort bez mouky jako peříčko

Obrázek Žloutkové řezy s citronovou polevou

Žloutkové řezy s citronovou polevou

TOPlist