Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Broskvová hrníčková buchta

Potřebné přísady:
  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy:
  1. Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
  3. Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Melounky - sušenky podle Marušky

Melounky - sušenky podle Marušky

Obrázek Kefírová buchta - hrníčková

Kefírová buchta - hrníčková

Obrázek Galettes s rebarborou a jahodami

Galettes s rebarborou a jahodami

Obrázek Jablečný koláč s řeckým jogurtem

Jablečný koláč s řeckým jogurtem

Obrázek Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Obrázek 🍓 Jahodový dort s citronovým krémem

🍓 Jahodový dort s citronovým krémem

TOPlist