Hledat
Filters

Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičkyZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Moc dobré

Jsou vynikající rozhodně doporučuji. Děkuji za recept Monika

|Datum:14:4 14.4.2014

Výborné!

Dnes jsem vyzkoušela a moc chutnají! Díky za inspiraci... :-)

|Datum:15:21 14.4.2014

VeraK

Právě upečeno. Vynikající receptík. Díky!

|Datum:8:55 17.4.2014

famozní

Naprosto famozní záležitost.Jsou vynikající

|Datum:6:44 18.4.2014

ew

Eeww

|Datum:16:32 20.4.2014

5

Naozaj su fantastické.Doporučujem:-)

|Datum:9:46 30.4.2014

janina

Vyzkoušeno a od té doby pečeno už asi 5x :-) Vynikající !!!

|Datum:21:3 24.5.2014

Dobré

Peču poprvé, místo slaniny jsem dala nějakou šunku a je to sušší ale pro příště už vim. Jinak s těstem se hezky pracuje

|Datum:3:38 14.6.2014

Fantastické

Ďakujem , za recept, je to vynikajúce cesto. Tvoj recept mal u nás veľký úspech. :-)))

|Datum:16:55 30.6.2014

Super

Výborné těsto a snadná práce s ním.Zařazeno do našeho jídelníčku :)

|Datum:7:29 12.8.2014

100 bodov zo 100

Uplne najlepsie mnam

|Datum:19:29 28.9.2014

výborné

Jen se po nich zaprášilo

|Datum:4:29 29.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 276 Sdílení: 541 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.9.2014 16:28 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 424 Sdílení: 1360 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.5.2014 10:00 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 177 Sdílení: 237 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2014 11:02 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 709 Sdílení: 979 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 20:40 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 246 Sdílení: 393 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.10.2014 19:37 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 242 Sdílení: 546 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.6.2014 11:34 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 434 Sdílení: 723 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.8.2014 12:06 zde <<<

|Datum:8:30 27.3.2015

super

jsou výborné

|Datum:17:28 20.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 502 Sdílení: 1282 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.9.2015 08:24 zde <<<

|Datum:9:57 1.10.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 158 Sdílení: 226 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2015 21:05 zde <<<

|Datum:18:43 21.0.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 126 Sdílení: 210 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.2.2016 23:37 zde <<<

|Datum:22:20 28.1.2016

TOPlist