Je to sice fofrovka ale rozhodne je moc dobra. Sice to neni uplne stejne, ale je moc dobrý takze u nej zustanu. Z jedne placky sup hup a je hotovo super. Diky
Od: HostDatum:16:43 31.8.2014
5Velmi snadný recept, těsto chuťově výborné, dala jsem ale více mouky, protože dost lepilo a lžíci perníkového koření(zvažuji, že z něj vyzkouším i vánoční perníčky)..odřezkymálem nezbyly na nadrcení:) Příště bych určitě dala méně cukru, je krásně medovo-máslově voňavé. Krém je také příliš sladký, možná by stačilo méně salka. Já ho svařila na karamelové (1 hodinu v tlakáči). Dělala jsem do kulaté formy d=24cm a bylo to o dost vyšší než je tady na obrázku a tím pádem i pěknější a použitelné jako luxusní zákusek pro návštěvu. Nahoru jsem použila nadrcenou směs ořechů a těsta, ale hodně najemno, takže to také vypadalo jinak, více jako klasický obchodový medovník. Ráda opět někdy připravím,ale určitě omezím ten cukr.
Od: HostDatum:9:3 2.10.2014
5Vypadá dobře,hlavně že je to rychlovka,vyzkouším .
Od: HostDatum:8:47 14.10.2014
5