Hledat
Filters

Kinder mléčný řez

Kinder mléčný řezZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Fantastické

Wooow paradne

|Datum:16:0 17.3.2014

Super

Tak ty jsou parádní. Já je dělala podle vás sice jsem je tak krásně nenazdobila, ale bylo to chuťově přímo vynikající.

|Datum:15:25 25.3.2014

Skvělé

Jsou opravdu super:-)

|Datum:9:4 15.5.2014

vyborne

Jsou fakt skvělý. Jen jsem udělala 2piskoty a ten krém krásně stačil m

|Datum:17:31 28.7.2014

vyborne

Jsou fakt skvělý. Jen jsem udělala 2piskoty a ten krém krásně stačil m

|Datum:17:31 28.7.2014

Výborné!

Dva plechy nestačí !!

|Datum:14:26 30.9.2014

vynikající

riskla jsem to, a udělala hned dvojitou dávku:) mooooc dobrý.

|Datum:18:25 1.10.2014

Super

Udělala jsem hned ze 3 dávek těsta a 2 krému a super dortík ;)

|Datum:21:13 9.10.2014

Moc dobre rezy.

Moc dobre rezy,ale Kinder to neni.

|Datum:14:33 26.10.2014

uzasne

Jedna davka malo

|Datum:19:41 8.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 219 Sdílení: 189 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 23:48 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 83 Sdílení: 111 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.8.2014 10:02 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 130 Sdílení: 130 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.5.2014 16:00 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 195 Sdílení: 168 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 20:47 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 105 Sdílení: 83 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.8.2015 10:00 zde <<<

|Datum:9:41 19.7.2015

Super :)

Jenom bych tam někam přidala med, jenom nevím kam :D Každopádně povedly se a v práci měly úspěch :)

|Datum:8:6 13.10.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 94 Sdílení: 133 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.2.2016 16:48 zde <<<

|Datum:22:18 28.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 46 Sdílení: 75 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.5.2016 06:52 zde <<<

|Datum:15:29 10.6.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 129 Sdílení: 130 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.5.2014 15:00 zde <<<

|Datum:13:18 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 218 Sdílení: 189 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 23:48 zde <<<

|Datum:13:18 23.2.2017

....

Těsto super,ale náplň je úplně stejna jako na Míša řezy,ale jinak dobry

|Datum:15:24 4.7.2017

Výborné

Velká mňamka

|Datum:11:22 29.0.2019

TOPlist