Hledat
Filters

Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Nejúžasnější vánočka - rodinný receptZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Paradicka

naprosto fantasticka

|Datum:15:11 8.9.2014

Fantastická

Díky je to nej vánočka co znám

|Datum:18:16 2.11.2014

dokonalá vánočka

nejlepší recept na vanočku,výborná i v bezlepkové verzy

|Datum:4:18 18.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 158 Sdílení: 187 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.12.2014 13:09 zde <<<

|Datum:14:37 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 210 Sdílení: 159 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.5.2015 17:00 zde <<<

|Datum:10:31 25.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 303 Sdílení: 341 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 09:46 zde <<<

|Datum:8:13 27.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 296 Sdílení: 305 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 19:18 zde <<<

|Datum:9:26 18.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 306 Sdílení: 323 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 20:48 zde <<<

|Datum:9:26 18.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 397 Sdílení: 974 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.12.2015 19:37 zde <<<

|Datum:10:56 8.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 42 Sdílení: 35 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.12.2015 07:39 zde <<<

|Datum:16:34 29.11.2015

famózní

Opravdu vynikající. První zkušební zďobnula v noci má fenka německého ovčáka. Další jsem již dala na lednici a celá rodina byla nadšená. Děkuji za fantastický recept.

|Datum:11:34 25.11.2016

Hodnocení

Vynikající, kam se hrabe vánočka od Moniky Apsolonové

|Datum:5:20 2.0.2018

Vanocka

moc dobra velka vanocka, pridala jsem do ni orechy a pomerancovou kuru.

|Datum:15:16 3.11.2018

Úžasné těsto!!!

Díky tomuto receptu se mi povedla vynikající, krásná vánočka! Z jiného už nepeču. Díky moc:-)

|Datum:9:30 23.11.2019

Famózní!

Jestli nejúžasnější na celém světě, to nevím, ale je naprosto NAPROSTO famózní! Děkuji mockrát za recept (:

|Datum:0:0 1.0.1970

Chyba

Opravte někdo tu hrubku - vymícháváme ne vymýcháváme, to se nedá číst 😮

|Datum:0:0 1.0.1970

Super

Nejlepší vánočka jakou jsem měla, můžu jen doporučit

|Datum:0:0 1.0.1970

Boží

Musím říct, že je opravdu úžasná. Díky moc za recept.

|Datum:0:0 1.0.1970

První vánočka

Ahoj holky, poprvé v životě jsem pekl vánočku a musím říct, že se povedla. Díky za návod!

|Datum:0:0 1.0.1970

Doporučuji

Bože, to je mňamka!!

|Datum:0:0 1.0.1970

Tak jsem se dnes pustil do té vánočky. Jen by mně zajímalo jak dlouho to necháš kynout

Jinak super recept

|Datum:0:0 1.0.1970

nejúžasnější vánočka z náhražek?

Proč Hera a ne máslo? Aroma od Oetkera? Děláte si legraci?

|Datum:0:0 1.0.1970

top

strop

|Datum:0:0 1.0.1970

TOPlist