Stávající hodnocení
To jsem nevěděla, že po udělání jogurtu ho musím dát ještě teplý do lednice a pak jíst druhý den. To asi bude ten problém, proč jsem měla jogurt vždy takový divný. Děkuji za radu, jinak ty kultury jak píšete, tak pokud se mi povede podle vašeho popisu obyčejný tak ji koupím. Mám mléko za pár korun od sousedky a jogurty jsem přestala dělat, snad se mi zadaří. Díky Marcela Jáchymová
Od: HostDatum:11:28 5.11.2014
5Diky moc konecne se mi jogurt povedl a to jsem pouzila obyc mleko a jeste polotucne, protoze jsem jiny nemela a dala jsem tedy pro jistotu susene mliko. Delala jsem v kastrolu a pohoda. Na ockovani jsem pouzila tu Activii. Dik
Od: HostDatum:16:25 6.11.2014
5Dekuji a přidávám se k lidem pějícím ódy na váš jogurt.
Koupila jsem kulturu podle receptu a poprvé v životě mám dobrý klasický selský hustý domácí jogurt.
Děkuji moc jsem opravdu vděčná.
Děkuji Martina Jonash
Od: HostDatum:19:30 5.1.2016
5