Hledat
Filters

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Zobrazit detail Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou
Obrázek Karob - zkuste něco jiného než kakao

Karob - zkuste něco jiného než kakao

32
Zobrazit detail Karob - zkuste něco jiného než kakao
Obrázek Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

42
Zobrazit detail Kakaový cupcake s borůvkovým krémem
Obrázek Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

41
Zobrazit detail Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny
Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

41
Zobrazit detail Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)
TOPlist