Hledat
Filters

Květákové karbanátky se sýrem

Potřebné přísady:
  • malý květák - (nebo polovina většího)
  • 2ks vejce
  • větší hrst ovesných vloček
  • 200g eidam
  • sůl, pepř
  • strouhanka
Postup přípravy:
  1. Květák uvaříme, osolíme a přidáme vejce. Šťouchadlem na brambory květák našťoucháme. Přidáme hrst vloček a nastrouhaný eidam. Teď přidáme strouhanku, množství takové, aby nám vznikla řidší hmota ze které jdou rukama tvarovat kuličky, které obalíme ve strouhance a splácneme do placiček. Pečeme v pánvi na oleji, podáváme s bramborem či bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Luxusní křenová omáčka za pár minut

Luxusní křenová omáčka za pár minut

42
Zobrazit detail Luxusní křenová omáčka za pár minut
Obrázek Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

42
Zobrazit detail Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory
Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zobrazit detail Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou
Obrázek Plecko pečené na španělský způsob

Plecko pečené na španělský způsob

41
Zobrazit detail Plecko pečené na španělský způsob
Obrázek Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

43
Zobrazit detail Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou
Obrázek Smažené bramborové třepanky se zelím -  Podzuklín

Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín

Zobrazit detail Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist