Hledat
Filters

Gratinované těstoviny s tuňákem

Potřebné přísady:
  • 800g rajčata v konzervě
  • 1ks paprika žlutá
  • 1ks paprika červená
  • 2ks stroužek česneku - prolisovat
  • 50g oliv
  • 250g těstovin
  • 400g tuňák ve vlastní šťávě
  • 20-30g strouhanka
  • 2 polévkové lžíce parmazánu
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • špetka chilli
  • trocha cukru
  • sůl, pepř
Postup přípravy:
  1. Do woku dáme olej a na něm opečeme na proužky nakrájené papriky. Po chvilce přidáme česnek a chilli a krátce zarestujeme. Přidáme rajčata olivy i cukr, promícháme a reagujete 8-10minut. Nakonec ochutíme pepřem a solí.
  2. Těstoviny uvaříme podle návodu a i s tuňákrm promícháme s rajčatovou směsí. Vše přendáme do zapékací nádoby, posypeme strouhankou a parmazánem.
  3. Začneme v teoubu na gril a necháme zapéct cca 5 minutek, prostě dozlatova. Podáváme se listovým či okurkovým salátem.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

42
Zobrazit detail Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory
Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

42
Zobrazit detail Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky
Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

42
Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

42
Zobrazit detail Debrecínské ragů z vepřového masa
Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

41
Zobrazit detail Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Zobrazit detail Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší
TOPlist