Hledat
Filters

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Jsou to vlastně malé kousky bramborového těsta, ale je to zase něco jiného než knedlíky. S těstem se dobře pracuje, nerozváří se a knedlíčky jsou chutné.

Potřebné přísady:
  • 1 kg brambor vařených ve slupce
  • 30 dkg hrubé mouky
  • 10 dkg krupice
  • 3 vejce
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Brambory prolisujeme,přidáme suroviny a spojíme v hladké těsto. Tvoříme válečky,které krájíme asi na 1-1,5 cm kousky. Vaříme ve vodě 10 - 15 minut podle velikosti.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Risotto Parmigiano - Italské rizoto

Risotto Parmigiano - Italské rizoto

33
Zobrazit detail Risotto Parmigiano - Italské rizoto
Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Zobrazit detail Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Obrázek Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

51
Zobrazit detail Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
Obrázek Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

51
Zobrazit detail Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami
Obrázek Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Zobrazit detail Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu
TOPlist