Hledat
Filters

Květákový ghál s čočkou

Potřebné přísady:
  • půl menší hlavy květáku
  • 150g červená čočka
  • dvě cibule
  • hrát čerstvého špenátu
  • plechovky kokosového mléka
  • olivový olej
  • indické kari
  • sůl, pepř
Postup přípravy:
  1. Květák rozdělíme na malé růžičky. Čočku dáme bokem na 8-10 min vařit do kastrolku. Cibule nakrájíme a dáme smažit do pánve na olivový olej. Přidáme květák a restujeme. Posypeme kari, osolíme a restujeme. Zalijeme kokosový mlékem a necháme povařit do změknutí. Přidáme scezenou čočku a hrát špenátu, povaříme minutku a necháme pár minut odstát.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Luxusní křenová omáčka za pár minut

Luxusní křenová omáčka za pár minut

42
Zobrazit detail Luxusní křenová omáčka za pár minut
Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

4.52
Zobrazit detail Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Zobrazit detail Barevná sekaná s hlívou ústřičnou
Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Zobrazit detail Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

51
Zobrazit detail Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny
TOPlist