Hledat
Filters

Vepřové líce

Potřebné přísady:
  • vepřová líčka
  • cibule
  • vývar
  • koření
Postup přípravy:
  1. Vepřová líčka omyjeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme z obou stran na tuku. Vyndáme a do omastku vložíme na proužky nakrájenou cibuli. Restujeme do hněda. Když má cibule požadovanou barvu vhodím k ní zpět maso a zapráším sladkou paprikou, krátce zarestuji a podleji vývarem. Pak přendám do předehřáté trouby na 180° a peču pod pokličkou asi 60 min. Pak poklici sundám a peču do měkka. Maso vyndám nechám vychladnout a pokrájím na plátky. Omáčku na sporáku zahustím troškou vody s hladkou moukou a dochutím. Omáčku je dobré přes sítko propasírovat. Provařím a vrátím tam maso.
  2. Přílohu nechám na Vás
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Zobrazit detail Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem
Obrázek Čínské nudle s kuřecím masíčkem

Čínské nudle s kuřecím masíčkem

54
Zobrazit detail Čínské nudle s kuřecím masíčkem
Obrázek Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Zobrazit detail Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem
Obrázek Luxusní křenová omáčka za pár minut

Luxusní křenová omáčka za pár minut

42
Zobrazit detail Luxusní křenová omáčka za pár minut
Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Zobrazit detail Masové kuličky v rajské omáčce
Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

42
Zobrazit detail Debrecínské ragů z vepřového masa
Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Zobrazit detail Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem
TOPlist