Hledat
Filters

Úžasný veganský guláš

Potřebné přísady:
  • 3 větší brambory
  • 2 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • červená paprika
  • mrkev
  • cuketa
  • fazole (buď namočit, nebo plechovka)
  • kvalitní rajský protlak
  • kmín
  • mletá sladká paprika
  • olej
  • sůl
  • pepř
Postup přípravy:
  1. Cibuli, mrkev a brambory oloupejte a nakrájejte na menší kostky, cuketu oloupejte a lžičkou vydlabejte semínka - ty klidně vyhoďte. Cuketu nechte pár minut odstát a otřete papírovým ubrouskem. Papriku nakrájejte na větší kostky.
  2. Na oleji nechte zezlátnout cibulku, přidejte prolisovaný česnek a míchejte. Postupně přidávejte brambory, cuketu a papriku. Zasypte kmínem a mletou červenou paprikou a lehce osmažte - pozor na připálení. Podlijte vodou a nechte cca 20 minut vařit. Poté přidejte fazole (bez nálevu, případně předvařené) a rajský protlak. Nechte dovařit až budou brambory měkké, osolte a opepřete.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

4.65
Zobrazit detail Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou
Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

4.54
Zobrazit detail Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší
Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

49
Zobrazit detail Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča
Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Zobrazit detail Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím
Obrázek Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Dýňovka tak trochu jinak by Romča

52
Zobrazit detail Dýňovka tak trochu jinak by Romča
TOPlist