Hledat
Filters

Květákový ghál s čočkou

Potřebné přísady:
  • půl menší hlavy květáku
  • 150g červená čočka
  • dvě cibule
  • hrát čerstvého špenátu
  • plechovky kokosového mléka
  • olivový olej
  • indické kari
  • sůl, pepř
Postup přípravy:
  1. Květák rozdělíme na malé růžičky. Čočku dáme bokem na 8-10 min vařit do kastrolku. Cibule nakrájíme a dáme smažit do pánve na olivový olej. Přidáme květák a restujeme. Posypeme kari, osolíme a restujeme. Zalijeme kokosový mlékem a necháme povařit do změknutí. Přidáme scezenou čočku a hrát špenátu, povaříme minutku a necháme pár minut odstát.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Zobrazit detail Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

52
Zobrazit detail Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem
Obrázek Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

52
Zobrazit detail Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist